Šampano piramidė jūsų nepamirštamai šventei!

Šventės organizavimas gali sukelti daug streso. Ir nesvarbu, ar tai tik jaukus
kelių artimiausių draugų pasisėdėjimas per gimtadienį, ar keliasdešimties žmonių šventė vestuvių proga. Tačiau mes žinome, kaip sumažinti stresą jums, šventės kaltininkams!

Pasirinkite profesionalias mobilaus baro paslaugas ir jums nebereikės jaudintis bent jau dėl šio šventės aspekto – gėrimų, kokteilių ir profesionalaus aptarnavimo! Vienas įspūdingiausių (ir būtiniausių!) kiekvienos iškilmingos šventės atributų yra šampanas. Patiekiamas gali būti ir šampano staliukas ir šampano piramidė – rinktis jums. O mes užtikrinsime, kad ir jūs, ir jūsų svečiai liktų patenkinti patiekimu ir aptarnavimu!
Sampano piramide ir sampanas

Kas renkasi šampano piramidę?

Šampano piramidė, kaip šventės atributas, vis labiau populiarėja. Jei anksčiau tai buvo išskirtinai vestuvių, didesnių jubiliejų metu užsakoma paslauga, tai dabar vis daugiau žmonių renkasi mūsų paslaugas norėdami sukurti nepamirštamą šventę įvairiausiomis progomis. Ofisuose su mobilaus baro gėrimais ir šou yra užbaigiami dideli projektai, švenčiami įmonės gimtadieniai. Privačių švenčių metu esame pasirenkami ir per gimtadienius, ir per krikštynas, sužadėtuves, vestuves, giminės suvažiavimus bei kitas asmenines progas. Mobilus baras gamina ne tik įvairius kokteilius ar kitus gėrimus pagal jūsų pageidavimą, bet ir siūlo šampaną jūsų šventei! Šampano staliukas su ar be užkandžių – klasikinė paslauga, kuri tinka ir trumpam pasivaišinimui po vestuvių ceremonijos, ir kaip šventės akcentas vidurnaktį jūsų šventės vietoje.

Kodėl šampanas?

Ar žinojote, kad Šampanės regione, Prancūzijoje, pirmasis šampano butelis buvo parduotas dar XVII a. viduryje? Netoli Šampanės vynuogynų, Reimse, tuo metu būdavo karūnuojami visi nauji Prancūzijos karaliai. O tai reiškia, kad unikalus šio krašto vynas, buvo svarbi karūnavimo šventės dalis. Šampano staliukas, tikriausiai, ir atsirado tuo metu, nes per karūnavimą šampanu turėjo būti vaišinami visi šventės dalyviai. Nuo to laiko šis gėrimas išpopuliarėjo visame pasaulyje, buvo pradėtas vadinti „šampanu“ (pagal kilmės vietą)
ir dabar yra neatsiejama įvairių švenčių dalis. Tiesa, ne Šampanės regione pagaminti panašios receptūros gėrimai yra vadinami putojančiais vynais, nes „šampaną“ kaip geografiškai apibrėžtą produktą įtvirtino po I-ojo pasaulinio karo pasirašyta Versalio sutartis. Taigi šiandien kitur gaminamus panašius gėrimus „šampanu“ vadinti teisiškai nėra galima. Visgi tai netrukdo šventės metu patiekti šį gėrimą ir juo mėgautis ar likti nustebusiems, kad šampano piramidė gali būti tokia įspūdingai aukšta!

Sukursime nepamirštamą jūsų šventės atmosferą!

Šampano staliukas, dažniausiai, tampa šventės pradžios simboliu. Šampano
taures keliame po įvykusios vestuvių, krikštynų ceremonijos, šio gėrimo ragaujame sudainavę „Su gimimo diena!“ Tiesa, pagal jūsų pageidavimus staliuką paruošti galime nebūtinai šventės pradžioje. Kai kurie renkasi šampano butelius šauti vidurnaktį ar kitu jiems simboliniu metu šventės eigoje. Pasirinkus mūsų paslaugas jums nebereikės jaudintis dėl šampano taurių, pakankamo gėrimo kiekio ar to, kad šampano taurės būtų pripildytos laiku. Prieš šventę aptarsime visas detales ir pasirūpinsime, kad viskas vyktų pagal jūsų planą!
Tiems, kurie ieško įdomesnio ir įspūdingesnio būdo patiekti šampaną savo
svečiams, patiks šampano piramidė. Įprastai šampano piramidei yra pasirenkamos amerikietiškojo stiliaus taurės – žemesnės ir platesnės, jose putojantis šampanas atrodo itin įspūdingai. Šampano piramidę galima dekoruoti šviežiais vaisias (pvz. braškėmis) ar kitaip pagal jūsų pageidavimus. Šampano piramidė gerai atrodo visose šventėse ir visose situacijoje – ji ne tik ilgam liks jūsų ir jūsų svečių atmintyje, bet ir puikiai atrodys šventės nuotraukose!